Lăudărosul Bogdan Pivariu.Actualul primar din Florești se laudă cu proiectele lăsate de fostul primar Horia Șulea.

Primarul Floreștiului a anunțat zilele trecute, printr-o postare pe Facebook însoțită de câteva randări, că a scos la licitație proiectul tehnic pentru școala ce urmează să se construiască în zona străzii Cătanelor. Un proiect mult așteptat de toți floreștenii, fiind evidentă nevoia de noi spații de învățământ în localitate.

Proiectul școlii de pe strada Cătanelor nu e unul nou, acesta a apărut prima data în spațiul public pe la jumătatea anului 2019, atunci când fostul primar anunța o înțelegere cu un antreprenor în urma căreia comuna Florești a primit donație un teren de 7500 metri pătrați.

Acum, cu un un înainte de alegeri locale din 2024, actualul primar, ne prezintă pe același amplasament proiectul unei școli cu 36 de săli de clasă, 4 laboratoare, spații de recreere, bibliotecă etc. proiect preluat de la fostul primar Horia Șulea.

Care e diferența dintre un proiect realizat și unul doar pe hârtie? Simplu – cu primul dacă e bun chiar aducem plus valoare și îmbunătățim viața locuitorilor, iar la al doilea ne putem uita dar nu ne va rezolva nicio problemă.

Din păcate, la capitolul promisiuni actualul primar, sta bine, ba chiar se laudă cu proiectele fostului edil. La capitolul realizări însă, lucrurile se lasă așteptate și au mai trecut 4 ani în care o nouă școală nu s-a făcut .

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile