Grup de investitori turci la „U” Cluj , Buget URIAS pentru „șepcilor roșii”

Un grup de investitori turci se pregătește să intre într-un parteneriat cu Universitatea Cluj, iar printre cei implicați se numără și un fost vicepreședinte al lui Beșiktaș, pe numele său Serhan Cetinsaya, dar și un fost conducător al clubului Trabzonspor.

Sursele ProSport susțin că turcii nu sunt interesați să cumpere clubul, însă vor un parteneriat, realizat prin compania numită Artaș Holding. Discuțiile au fost purtate cu președintele „șepcilor roșii”, Radu Constantea, și s-au intensificat în ultimele zile, însă tratativele au început în urmă cu mai bine de o lună.

Oamenii de afaceri s-au aflat în acest weekend la Cluj, unde au asistat la partida dintre Universitatea și Petrolul Ploiești (0-0) și au discutat cu conducerea clubului posibilitatea de a investi în echipă. Cei de la Artaș Holding ar urma să asigure un buget cu mult peste nivelul Superligii, în încercarea de a transforma Universitatea Cluj într-una dintre marile forțe ale campionatului din România.

Detalii despre compania Artaș Holding

„Artaş Holding a fost fondată în 1977 de Süleyman Çetinsaya. Holdingul, care activează în sectoarele imobiliare, retail și turism de mai bine de 45 de ani, a pășit și în sectorul industrial în ultimii ani.

Holdingul este unul dintre pionierii branding-ului pe piața imobiliară cu marca sa „Avrupa Konutları”. A setat un exemplu prin proiectele sale care oferă un stil de viață de calitate cu peisajul și facilitățile sale sociale dincolo de locuințe”, se arată pe site-ul turcilor.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile