Săgețile Maria și Marian Saioc, amendați după ce au tăbărât peste Emil Boc: ”Emil Boc ne-a sancționat!”

Săgețile Maria și Marian Saioc, doi plimbăreți din Constanța, care au devenit cunoscuți după ce l-au făcut pe primarul Emil Boc să fugă de ei, au fost amendați. 

Ajunși acasă, am primit câte 3000 de lei de fiecare! Pe motiv că l-am deranjat pe măritul împărat! Vrem să contestam procesele verbale! Împăratul Emil Boc ne-a sancționat cu 1200€! Căutam un avocat Pro bono”, a declarat Maria Saioc.

La finalul lunii august, cei doi soți au tăbărât peste Emil Boc și l-au luat la rost în legătură cu ”minciunile” electrorale, dar și cui faptul că miroase infernal în Cluj-Napoca. A rezultat un circ uriaș, iar primarul Emil Boc i-a amenințat că va afla el cine îi plătește.

Filmarea începe cu primarul Emil Boc în timp ce îi dădea afară din birou, situația fiind tensionată. Când Marian Saioc l-a anunțat că este filmat, Boc a schimbat placa și i-a dat drumul activistului din strânsoare și, pe un ton blând, a spus ”Haideți, vă rog, să stăm jos, calm!”.

Ulterior a spus că ”fără permisiunea mea nu aveți voie să filmați!”. Activistul i-a spus că este persoană publică și că dacă voia să nu fie filmat, trebuia să stea acasă. 

”Vă dați seama câtă manipulare promovează acești oameni, care vin din Constanța și spun că îi deranjează mirosul. Nu vă e rușină, măi manipulatorilor!”, a atacat Emil Boc. 

”Nu vă e rușine dvs. Unde e Aquaparkul pe care l-ați promis din 2014?”, a contraatacat Maria Saioc activista prezentă în biroul primarului Emil Boc. 

Cele două săgeți din imagini sunt susținători AUR.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile