FOTO:Artiști de Top la FLOREȘTI FEST,vor cânta DJ Project, Alina Eremia, Faydee

Florești Fest va avea loc anul acesta în weekend-ul 8-10 septembrie, în Parcul Poligonului din Florești, și în 9-10 septembrie în Luna de Sus. Devenit deja tradiție, festivalul floreștenilor revine cu mai multă distracție, activități dinamice și spirit de sărbătoare!

Ce vom gasii aici

Ateliere de creație pentru copii, ateliere muzicale, spectacole de teatru, jocuri sportive și pline de adrenalină – toate acestea îi vor aștepta atât pe copii, cât și pe părinți în cele trei zile de eveniment.

Curajoșii sunt invitați să descopere utilajele de agrement aduse special pentru Florești Fest

Dacă în Parcul Poligonului cei care preferă să se relaxeze pe timp de zi o pot face în zona de Food & Drinks, unde vor fi preparate delicioase pentru toate gusturile, în Luna de Sus va avea loc o mare desfășurare de forțe la gătit de ceaune.

Nu vor lipsi din program spectacolele de dans, momente de cheerleading, sau demonstrațiile de karate.

Și pentru că nu există festival fără muzică bună, pe scena de la Florești Fest vor urca atât artiști români, cât și artiști internaționali.

Artiști internaționali pe scena de la Florești Fest

Floreștenii vor avea parte de un program artistic pentru toate gusturile.

Vineri, Dj Jonnessey & Aner vor face încălzirea iar cei de la DJ Project va face publicul să danseze pe piese cunoscute precum: „Retrograd”, „Slăbiciuni”, „Nu” sau ”Lumea TA”.

Popcorn Retro Club, proiectul care aduce pe scenă cele mai mari hit-uri ale artiștilor români care au trecut granițele, îi va invita sâmbătă pe floreșteni să fredoneze piese precum: „Morris- Desire”, David Deejay & Dony – Sexy Thing” sau Play& Win – Ya BB. Seara va fi încheiată de Faydee, starul australian cunoscut în România pentru hit-uri precum: „Unbreakable” ,„Can’t Let Go”, „Love in Dubai” sau „Lullaby”.

„Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul din Florești. Deși am avut multe concerte în cluburile din Cluj, este pentru prima dată când voi cânta în aer liber. Publicul din România are o energie aparte și mereu mă simt ca acasă”, a declarat Faydee.

Duminică Dj Sava& Adriana Onci și Alina Eremia vor fi responsabili pentru buna dispoziție.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile