FOTO/Cine sunt săgețile rătăcite MARIAN SAIOC și MARIA SAIOC protagoniști filmării din biroul lui BOC

Cine sunt activiștii rătăciți MARIAN SAIOC și MARIA SAIOC ,niște impiedicați ce au venit la Cluj să vadă dacă “PUTE” ,plictisiți de briza de la malul marii .

Cei doi învață pe de rost câteva articole din diverse legi și merg și fac scandal fix pe acele spețe. Orice altceva ii depășește. De multe ori sunt total pe dinafara subiectului. Toată lumea îi apreciază pentru agresivitatea cu care tratează pe toți bugetarii.

Acești doi așa ziși activiști în loc să facă plângere scrisă la instituțiile in speță, au mers să-i reproșeze primarului. Deci acțiunea în sine nu este justificată din punct de vedere legal.

Cine îi finanțează? Deoarece ei petrec mult timp mergând prin țară și consumând resurse și timp. De unde își permit acest “lux”?

Mulți dintre noi poate nu avem timp și bani să mergem într-un weekend la munte. Aici e adevărata întrebare.

O ipoteza ar fi că sunt în grija unui partid politic și vor să atragă o categorie de oameni ( o nișă ) care nu sunt hotărâți cu cine să voteze.

În imagine MARIA SAIOC și MARIAN SAIOC alături de liderul partidului AUR George Simion

Iată ce scria toată presa acum 2 ani despre acest MARIAN SAIOC

Un fost membru AUR care instigă la moarte și execuții publice, în fruntea protestului antivaccinist de la Constanța, alături Șoșoacă și Lazarus

Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, împreună cu Marian Saioc, un fost membru AUR care instigă la moarte și execuții publice se află în fruntea protestului antivaccinist anunțat duminică, la Constanța.

Marian Saioc a fost membru AUR timp de aproape un an și răspândește pe rețelele de socializare numeroase teorii ale conspirației, vorbind despre “un mare proces la care lucrează mai mulți procurori” și care va avea loc “la Nurnberg”.

Într-un videoclip care a strâns în mai puțin de două luni 2,7 milioane de vizualizări, Saioc instigă la moarte și cere execuții publice pentru “afaceriști globali criminali”. Pagina de Facebook a lui Marian Saioc este urmărită de 70 de mii de persoane.

Evenimentul antivaccinist care se opune obligativității certificatelor verzi și a restricțiilor împotriva COVID-19 va avea loc începând cu ora 18:00, în fața Prefecturii Constanța, așa cum anunțat cei trei pe rețelele de socializare.

Un astfel de protest a avut loc și sâmbătă, adunând aproximativ 200 de persoane. La protestul de sâmbătă a participat și a luat cuvântul printr-o portavoce neurochirurgul Ștefan Mindea, care între timp a devenit și preot. Acesta a apărut în fața prefecturii Constanța îmbrăcat în sutană.

De asemenea, la protestul de sâmbătă a participat și deputatul AUR Dumitru Focșa. Manifestanții s-au oprit pe scările Arhiepiscopiei Tomisului, de unde au făcut live pe Facebook și au scandat “libertate”.

Puteți găsii știrea AICI și AICI

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile