Video: Oţelul Galaţi – Universitatea Cluj 1-1, oaspeţii au egalat din penalti, în minutul 90+1

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga. Clujenii au egalat în minutul 90+1, din penalti.

Gălăţenii au încercat poarta lui Gorcea încă din startul partidei şi Bodişteanu a şutat puţin peste bara transversală în minutul 15. Clujenii au replicat prin şutul peste poartă al lui Daniel Popa, din minutul 37, iar în minutul 43 arbitrul Horia Mladinovici a consultat VAR-ul şi a anulat un gol frumos al gazdelor, înscris de Jardan, motivând că a fost fault la un contact între Jardan şi Ovidiu Bic.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 59, când nou intratul Răzvan Tănasă i-a pasat în careu lui Alexandru Pop şi acesta a înscris cu un şut plasat.

Răzvan Tănasă a trecut de două ori pe lângă gol, în minutele 82 şi 83, iar oaspeţii au primit penalti în minutul 87, la un fault comis în careu de portarul Relu Stoian, asupra lui Tescan. A executat Dan Nistor şi a egalat în minutul 90+1.

În clasament Universitatea Cluj se află pe locul 9, cu 6 puncte, iar Oţelul e pe locul 13, cu doar 4 puncte.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile