Spitalul Foișor: Starea generală a lui Florin Piersic s-a ameliorat. Actorul s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni

Spitalul Foișor a anunțat, într-un comunicat de presă de sâmbătă, că starea de sănătate a actorului Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, s-a îmbunătățit. Medicii mai spun că actorul s-a ridicat în picioare, la marginea patului, după mai multe săptămâni.

Spitalul Foișor a anunțat joi că marele actor a fost operat în regim de urgență, având în vedere starea sa gravă, iar după operație a fost transferat la Terapie Intensivă, în stare stabilă.

„În urma investigațiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectioniști și medic cardiolog și s-a decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență. A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent pacientul se află în secția ATI, în stare stabilă”, a anunțat joi spitalul din București.

Actorul fusese transferat în această săptămână de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la Institutul „Matei Balş”.

Conducerea Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că actorul Florin Piersic a fost transferat la Bucureşti la cererea familiei sale, nu pentru că în oraş n-ar fi putut să fie tratat în cele mai bune condiţii.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile