Cine este “Zi Sabin, îți iei țeapă că nu vin” ? Vinitura din Năsăud care le stie el cu Cluju și Clujenii

În pandemie, Sabin Sărmaș a ajuns în mod șocant șeful Agenției de Digitalizare a României, unde ne-a dovedit înca o data cât e de incompetent când i se dă o responsabilitate pe mână. Printre altele, Sărmaș e inteligentul care a distrus tot programul guvernamental de sprijin al mass-media în Covid, ăla „Ajutor pentru presă”, când a favorizat televiziunile naționale și a nenorocit presa locală, bătându-și joc de ziariști în pandemie.

În viziunea lui Sabin, care se dădea mare pe la podcasturi făra audiență, e mai bine să fii prost și muncitor, nu inteligent și muncitor, de unde conchidem că se regăsește în aceste vorbe.

Sărmaș omul STS? Acest Sabin a trăit pe spatele partidului și a lui Emil Boc , e drept, până să se despartă Horica Uioreanu, fostul șef al CJ Cluj, în al cărui dosar Sabin Sărmaș a fost menționat pentru că gestiona o parte din spăgile primite de la UTI, firma care gestiona parcarea de la aeroportul clujean la acea vreme.

*Sabin : Ești din Cluj dacă…așa își începe campania acest Năsăudean,probabil habar nu are cum e să fi din Cluj,ii scumpă chiria aici.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile