A fost reținut unul dintre „bombardierii” care au agresat o tânără în Mărăști. L-a amenințat pe un tânăr care a dat declarații la Poliție.

Unul dintre tinerii care au agresat săptămâna trecută o tânără în stația de autobuz de pe Aurel Vlaicu a fost reținut de polițiști. Acesta ar fi amenințat pe unul dintre tineri care a dat declarații de poliție.

Potrivit poliției, acesta ar fi amenințat pe unul dintre tineri care a dat declarații de poliție.

„La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.
Cauza se află în atenția polițiștilor din data de 18 octombrie a.c., iar cercetările au fost demarate față de doi tineri, de 20 de ani. Din cercetările preliminare s-a stabilit că unul dintre aceștia ar fi amenințat cu acte de violență o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcția acesteia.
La data 19 octombrie a.c., cei doi tineri au fost identificați, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la secția de poliție pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma continuării investigațiilor, azi, 23 octombrie a.c, a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, față de unul dintre tineri.
Polițiștii au dispus reținerea acestuia, în contextul în care, la data de 20 octombrie a.c., în timpul unei discuții telefonice-video, ar fi adresat afirmații intimidante și amenințări cu acte de violență celuilalt tânăr, ca urmare a declarațiilor date de acesta din urmă în fața organelor de urmărire penală. În cauză sunt continuate cercetările sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.”, a transmis IPJ Cluj.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile