FOTO CFR Cluj – Sepsi 3-0,la un punct în spatele liderului FCSB!

Victorie importantă pentru CFR Cluj, care a învins-o pe Sepsi. Echipa din gruia este acum la doar un punct în spatele liderului FCSB.

Cei de la CFR nu s-au omorât cu firea, aseară parcă am revăzut stilul de joc cu care SuperDan Petrescu câștiga trofeu după trofeu. O singură fază, fixă, care nu anunța mare lucru, un corner al lui Cvek, mingea la bătaie în careu, Aganovic s-a agitat cu mâna pe sus, Muhar l-a dominat în aer și a știut cum să-și impună forța fizică și viclenia, iar George Găman a fluierat penalty.

Flueran a analizat în camera VAR, tot penalty! Tachtsidis (41) a executat atât de simplu și de bine, 1-0. Gazdele mai bifaseră o singură ocazie, să-i spunem ocazie, Juricic (23), reluare la colțul scurt.

Sepsi a părut că e mai bună după pauză. O iluzie de câteva minute. Florin Ștefan (51) ar fi meritat să-și treacă în cont un supergol, când a reluat în forță cu stângul, dar transversala i-a salvat pe Sava și pe clujeni. Cei doi antrenori au tot permutat jucătorii și-au schimbat sistemele. După aproximativ o oră de joc, tehnicienii au început să bage din adevărații titulari, care au fost menajați.

Modificările lui Mandorlini au fost validate de un golazo semnat de Camora (67). Era doar începutul. Tot după un corner, o fază prelungită, mingea a ajuns la Mario, care a pălit-o de s-a dus în plasa laterală. 

La 2-0 și cu mai mulți titulari în teren, CFR a impus ritmul, iar Bîrligea și Otele, unul după altul, în minutul 80, s-au jucat cu ocaziile. Logic, cu Sepsi groggy, la faza imediat următoare, Otele i-a pasat lui Bîrligea (81), ultimul a înscris lejer.

Ștefănescu (84) a reluat lamentabil. Că tot se vorbește zilnic de eventualul său transfer la FCSB. Mandorlini a demonstrat că este antrenor, chiar mare pentru Liga 1, aviz amatorilor în lupta la titlu. Ciobotariu, neinspirat, echipa, în vrie, având în vedere seria de eșecuri din campionat.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile