Jurnalist clujean, amenințat pentru a fi redus la tăcere! Traficantul de droguri Tudor Cîrje a recunoscut că i-a vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa!

JURNALIST CLUJEAN, AMENINȚAT PENTRU A FI REDUS LA TĂCERE!

Dovada, pe care Ziar de Cluj o prezintă astăzi este o interceptare din dosarul 418 D/P/2022, ce vizeaza traficul de droguri al lui Cîrje, dar niciun procuror clujean nu a considerat-o relevantă în speța vandalizării mașinii unui ziarist.

„O interceptare care ne arată că Tudor Cîrje nu este numai un traficant de droguri prins în flagrant cu zeci de kilograme de stupefiante în mașină, nu numai un criminal «întâmplător», prin uciderea studentei Gabriela Ripan, ci un ucigaș în serie, de vreme ce azi dovedim că EL este cel care a pus la cale în mai 2019 moartea jurnalistului de investigații Liviu Alexa, «aranjându-i» mașina”, scrie Ziar de Cluj.

Fragmentul din dosar în care Tudor Cîrje recunoaște că i-a vandalizat mașina jurnalistului Liviu Alexa pentru că a scris despre el

„Cum mi-am pierdut încrederea în polițiștii și procurorii clujeni în ceea ce privește cazul meu cu vandalizarea și pentru că mi-e frica în continuare pentru familia mea, am ales azi să îi notific direct atât pe ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, pe ministrul Justiției, Alina Gorghiu, cât și pe șeful IGPR, Benone Marian Matei, măcar cu intenția ca dumnealor, de sus, să îi motiveze pe cei din teritoriu să își facă treaba”, a declarat jurnalistul Livu Alexa.

Această dezvăluire ar putea schimba întregul parcurs al cazului morții studentei Gabriela Ripan, ucisă de Tudor Cîrje într-un teribil accident de mașină.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile