VIDEO Familia lui Vlad Pascu, vizată de percheziții: mama tânărului e suspectă că ar fi încercat să șantajeze martori din dosar

Operațiunea Hidra” a început în această dimineață cu ample percheziții la adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea de vânzare/consum de droguri în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Vlad Pascu este tânărul drogat care a intrat în plin cu mașina într-un grup de oameni, pe șoseaua din stațiunea 2 Mai, lăsând în urma sa doi morți.

„Operațiunea Hidra” a început în această dimineață cu ample percheziții la adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea de vânzare/consum de droguri în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Cercetările anchetatorilor arată că cei vizați de percheziții ar fi specializați în distribuirea de cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu potențial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat.  Aceștia ar fi procurat drogurile în diferite modalități, fie prin intermediul unor dealeri, fie prin comenzi online.

Conform imaginilor publicate de DIICOT, în timpul perchezițiilor a fost găsit, pe lângă droguri, și un adevărat arsenal de arme: macete, pistoale, cuțite. Conform surselor, acestea ar fi fost găsite la domiciliul lui Duma Tudor, zis “Maru”.

Dintre persoanele de la care s-ar aproviziona cu droguri Duma Tudor, zis “Maru”, de 19 ani, sunt și doi frați – Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio, cu domiciliul în Sectorul 4 din Capitală, conform unor surse apropiate anchetei.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile