Momentul în care un bărbat fură bani din cutia milei, într-o biserică din București. Înainte, face cruce, să-l ajute Dumnezeu

Un bărbat este cercetat pentru furt calificat, după ce a furat bani din cutia milei, la o biserică din Sectorul 6. Întregul incident a fost suprins de o cameră de supraveghere instalată în lăcașul de cult.

Hoțul a furat banii din cutia milei de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Sectorul 6 pe 21 august, iar fapta a fost reclamată de preotul lăcașului pe 23 august.

Individul a fost prins o zi mai târziu, pe baza imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere instalată în biserică, de care hoțul nu știa. 

În imagini se poate vedea cum bărbatul dă târcoale câteva minute bune cutiei, iar la un moment dat își face mai multe cruci mici, probabil pentru a prinde curaj.

”La data de 23 august 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 25 a fost sesizată de către un bărbat, în calitate de preot al unui lăcaș de cult, din Sectorul 6, cu privire la faptul că, la data de 21 august a.c., un bărbat ar fi pătruns în interior și ar fi sustras o sumă de bani din cutia amenajată pentru colectare.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției, care au demarat cercetările”, a anunțat joi DIrecția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat

”Astăzi, 24 august a.c., în urma investigațiilor specifice, polițiștii au identificat și depistat bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de Secția 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracțiunea de “furt calificat””, a mai transmis DGPMB.

Articole recomantate

Distribuie articolul

Trimite o știre !

Completează mai jos datele si detaliile